Wanneer?

De beste tijd om je baby fotoshoot te boeken.

Wanneer je kindje 6 maanden is, ontmoeten we je graag. Wanneer je baby net kan zitten, is het leuk om een fotoshoot te doen of wacht je liever tot de eerste verjaardag van je kind? Wil je ook een mooie baby foto van jouw kindje, dan is het nu tijd om deze bijzondere mijlpaal vast te leggen.

We hebben zelfs een pakket 'van baby tot dreumes'; dan zien we je kindje groeien. Zo bijzonder om dit mee te mogen maken!

Kom naar de studio, we kijken uit naar de fotoshoot. Het is zo mooi om je kindje op de set te zien en van alles te ontdekken. Misschien kun je het favoriete speelgoed meenemen of dat schattige jurkje dat al jaren in de familie is.

Hoe lang?

Duur van de baby fotoshoot.

Een baby fotosessie duurt ongeveer een half uur, maar hangt volledig af van jullie kleine. Zodra jullie de studio binnenkomen, neemt de dreumes de regie in handen. Wij passen ons aan, aan ritme en humeur.

Wij maken de foto's zo puur mogelijk, zonder de veiligheid van jouw kindje ook maar een moment uit het oog te verliezen.

Het is lekker warm in de studio, dus een baby foto met ontbloot bovenlijf of alleen een luier kan ook. En wil de kleine nog even de kat uit de boom kijken of even iets drinken, dan is hiervoor natuurlijk ruimte.

Waar?

De locatie van de baby fotoshoot.

We hebben een prachtige studio in hartje Gouda, waar we met studioflitsen fotograferen. De studio is ruim en gezellig. Er is koffie, thee en water en terwijl wij rustig aan de slag gaan om die mooie beelden te maken, kun je genieten van en je verbazen over je eigen kindje.

Is je kind vertrouwd op een eigen plek, zoals een speelhoekje, de zandbak of de kinderboerderij. Wij gaan graag mee, laat ons een mooie offerte maken. We maken met plezier die ene mooie baby foto die laat zien hoeveel jij van je kindje houdt.

Maar eerst zien wij jullie graag voor een voorbespreking in de fotostudio op de Westhaven 27 in Gouda. Wij zijn heel benieuwd naar jullie stijl en wensen.

Viewing & bestelling

Jullie foto's bekijken en bestellen.

Een week na de fotoshoot komen jullie terug naar de studio. Dit is het moment dat jullie voor de eerste keer de foto's te zien krijgen. Francis is bij de viewing en helpt jullie kundig de juiste keuze te maken. Dit is jullie bestelmoment.

we gaan samen genieten van de foto’s op groot scherm.

In het voorgesprek hebben jullie ons laten weten welke producten jullie voorkeur hadden. Jullie hoeven nu alleen aan te geven voor welke beelden jullie willen kiezen. Hebben jullie gekozen voor een fotoalbum, dan kiezen wij samen de mooiste beelden voor het boek.

Producten & prijzen

Dit zijn onze standaard pakketten.

Fotoshoot & Album voor 350 euro

  • - album 19x19 cm met 20 beelden
  • - 5 digitale bestanden naar keuze

Fotoshoot & Wall Art voor 325 euro
  • - wall art naar keuze tot 60 x 90 cm
  • - 5 digitale bestanden naar keuze

van Baby tot Dreumes voor 700 euro
  • - album 19x19 cm met 20 beelden
  • - 15 digitale bestanden naar keuze


Alle pakketten zijn inclusief fotoshoot en de genoemde producten,
zij kunnen in overleg worden aangepast aan jullie wensen.

Lieve woorden

Referenties - Ontdek wat onze klanten zeggen!
Voor de kleinste Fotografie

Wat kun je verwachten

Hoe het werkt

Stap 1
Voorbespreking
Stap 2
Fotoshoot
Stap 3
Viewing & bestelling