Wanneer?

De beste tijd om je newborn fotoshoot te boeken.

Kom naar de studio, we ontmoeten jullie graag. Professionele newborn fotografie is een 'once in a lifetime' Dit doe je maar een keer in het leven van je kindje. Vergeet niet, die kleine vingertjes, ooghaartjes, voetjes, dat fragiele... het is echt zo voorbij. De beste tijd om je newborn fotoshoot te boeken is 6 tot 10 dagen na de geboorte.

We zouden het een eer vinden jouw pasgeborene voor altijd vast te leggen.

Wanneer je nog zwanger bent, ontmoeten we je graag. Misschien overweeg je nu ook een zwangerschapsfotoshoot te doen. Leuk om jezelf te verwennen, maar ook super gaaf als cadeau van opa en oma!

Hoe lang?

Duur van de newborn fotoshoot.

Een sessie van newborn fotografie duurt tussen de 2 en 3 uur, maar hangt volledig af van jullie kleintje. Zodra jullie de studio binnenkomen, neemt de pasgeborene de regie in handen; wij passen ons aan aan het ritme en humeur van de kleine.

Het is heerlijk warm in de studio en de geluiden zijn zacht. Er wordt eerst gevoed en daarna gaan we heel rustig richting de plek waar de prachtig opnamen van jullie baby worden gemaakt. In alle liefde zetten we jullie pasgeborene op de foto.

Monique doet er alles aan om de kleine slapend te houden. Door de subtiele bewegingen en de stilte kan Francis de prachtige beelden maken. Hun samenwerking is uniek en straalt rust en professionaliteit uit.

Waar?

De locatie van de newborn fotoshoot.

We hebben een prachtige studio in hartje Gouda, waar we zowel met daglicht als met studioflitsen fotograferen. De studio is ruim en gezellig. Er is koffie, thee, water en fruit. Natuurlijk is je partner ook van harte welkom om mee te genieten!

Terwijl wij rustig aan de slag gaan om die mooie beelden te maken, kun je genieten van dat kleine hoopje geluk.

Wij zien jullie graag voor een voorbespreking in de fotostudio op de Westhaven 27 in Gouda. Wij zijn heel benieuwd naar jullie verhaal en wensen.

Viewing & bestelling

Jullie foto's bekijken en bestellen.

Een week na de fotoshoot komen jullie terug naar de studio. Dit is het moment dat jullie voor de eerste keer de foto's te zien krijgen. Francis is bij de viewing en helpt jullie kundig de juiste keuze te maken. Dit is jullie bestelmoment.

we gaan samen genieten van de foto’s op groot scherm.

In het voorgesprek hebben jullie ons laten weten welke producten jullie voorkeur hadden. Jullie hoeven nu alleen aan te geven voor welke beelden jullie willen kiezen. Hebben jullie gekozen voor een fotoalbum, dan kiezen wij samen de mooiste beelden voor het boek.

Producten & prijzen

Dit zijn onze standaard pakketten.

Fotoshoot & Album voor 575 euro

  • - album 19x19 cm met 20 beelden
  • - 10 digitale bestanden naar keuze

Fotoshoot & Wall Art voor 550 euro
  • - wall art naar keuze tot 60 x 90 cm
  • - 10 digitale bestanden naar keuze

Geboortekaartje Fotoshoot voor 200 euro
  • - 1 digitaal bestand naar keuze


Alle pakketten zijn inclusief fotoshoot en de genoemde producten,
zij kunnen in overleg worden aangepast aan jullie wensen.

Lieve woorden

Referenties - Ontdek wat onze klanten zeggen!
Voor de kleinste Fotografie

Wat kun je verwachten

Hoe het werkt

Stap 1
Voorbespreking
Stap 2
Fotoshoot
Stap 3
Viewing & bestelling