Wanneer?

Beste tijd om je zwangerschapsfotoshoot te boeken.

Ondanks dat een zwangerschap 9 maanden duurt, is deze bijzondere periode vaak voorbij voordat je er erg in hebt. Er komt ook zoveel op je af; de babykamer, het vinden van een mooie naam, misschien een babyshower en de geboortekaartjes die je graag persoonlijk wilt laten zijn.

Wij kunnen een mooie zwangerschapsreportage van dit speciale moment voor jullie maken om zo een blijvende herinnering te creëren.

Wanneer je rond de 30 weken zwanger bent, zien wij je graag in de studio voor een voorbespreking. Je fotosessie kan het beste plaatsvinden tussen week 33 en 36. Dit hangt volledig af van jouw zwangerschap.

Hoe lang?

Duur van de zwangerschapsfotoshoot.

Afhankelijk van de gekozen fotoshoot, duurt de fotosessie een half uur tot een uur. Na even iets te hebben gedronken gaan we de beelden creëren waarover we samen hebben gesproken tijdens de voorbespreking.

Samen en/of alleen op de foto. Wellicht met spulletjes die jullie hebben meegenomen, die maken de foto’s van jouw zwangerschapsfotografie nog specialer.

Natuurlijk is er ruimte om te verkleden of even haar of make-up bij te werken. We maken de foto’s zo puur mogelijk.

Waar?

De locatie van de zwangerschapsfotoshoot.

We hebben een prachtige studio in hartje Gouda, waar we met studioflitsen fotograferen. De studio is ruim en gezellig. Er is koffie, thee en water en je partner is natuurlijk ook van harte welkom.

Heb jij een andere bijzondere plek waar je met ons zou willen fotograferen, dan horen we het graag. Wij gaan mee naar bos, strand of Parijs. Vraag... en wij maken een mooie offerte.

Maar eerst zien we jullie graag voor een voorbespreking in de fotostudio op de Westhaven 27 in Gouda. Wij zijn heel benieuwd naar jullie stijl en wensen.

Viewing & bestelling

Jullie foto's bekijken en bestellen.

Een week na de fotoshoot komen jullie terug naar de studio. Dit is het moment dat jullie voor de eerste keer de foto's te zien krijgen. Francis is bij de viewing en helpt jullie kundig de juiste keuze te maken. Dit is jullie bestelmoment.

we gaan samen genieten van de foto’s op groot scherm.

In het voorgesprek hebben jullie ons laten weten welke producten jullie voorkeur hadden. Jullie hoeven nu alleen aan te geven voor welke beelden jullie willen kiezen. Hebben jullie gekozen voor een fotoalbum, dan kiezen wij samen de mooiste beelden voor het boek.

Producten & prijzen

Dit zijn onze standaard pakketten.

Fotoshoot & Album voor 450 euro

  • - album 19x19 cm met 20 beelden
  • - 10 digitale bestanden naar keuze

Fotoshoot & Wall Art voor 425 euro
  • - wall art naar keuze tot 60 x 90 cm
  • - 10 digitale bestanden naar keuze

Digi Fotoshoot voor 250 euro
  • - 5 digitaal bestand naar keuze


Alle pakketten zijn inclusief fotoshoot en de genoemde producten,
zij kunnen in overleg worden aangepast aan jullie wensen.

s
Lieve woorden

Referenties - Ontdek wat onze klanten zeggen!
Voor de kleinste Fotografie

Wat kun je verwachten

Hoe het werkt

Stap 1
Voorbespreking
Stap 2
Fotoshoot
Stap 3
Viewing & bestelling